Activează-ți spiritul de lider și câștigă o invitație la Leadership Summit Bucuresti.

summitLifetraining.ro te trimite în 22 mai 2013 la cel mai important eveniment de leadership din România: Leadership Summit Bucuresti.

Vei avea ocazia să dobândești cunoștințe despre:  valori, principii, motivație,  performanță și alte calități necesare unui lider, de la 8 dintre cei mai buni speakeri din Romania: Adrian Florea, Andy Szekely, Diana Vitan, Bogdan Comănescu, Amalia Sterescu, Silviu Hotaran, Eusebiu Burcaș , Sorina Bradea și gazda evenimentului  Laszo Pacso .

Toate acestea vin la pachet cu sesiuni de networking unde poți afla personal răspunsuri de la cei care te-au inspirat cel mai mult.

Poți câștiga o invitație în valoare de 50 euro, GRATUIT.

 1. Dacă  ești deja printre cei care urmareste pagina de Facebook Lifetraining.ro ( ne-ai dat like 🙂 )
 2. Dă Like paginii de Facebook Leadership Summit.
 3. Împărtășeste cu prietenii acest concurs dându-i share pe pagina personală.
 4. Răspunde mai jos la întrebarea: “Ce înseamnă să fii un lider?”

Câștigătorii vor fi aleşi în data 19 MAI 2013. Cele mai interesante răspunsuri vor fi premiate. Premiul 1 va fi o invitație în valoare de 50 EURO la eveniment, iar  urmatoarele 5 premii vor consta într-o reducere de 25% la evenimentul Leadership Summit Bucuresti.

.


2 thoughts on “Activează-ți spiritul de lider și câștigă o invitație la Leadership Summit Bucuresti.

 1. Jim Eisenstein

  A fi lider inseamna sa stii sa-i motivezi pe cei din jur pentru a ajunge la finalul proiectului (de orice natura ar fi el) cu optimism, cu bucurie, dar in primul rand cu rezultate pozitive.

  Reply
 2. Mariana Florea

  In ceea ce priveste liderul/seful ideal parerile sunt impartite. Exista oameni care au spirit de lider si care se remarca foarte repede pentru ca au initiative. Cred ca asta e principala lor calitate, nu au retineri sa spuna ceva chiar daca vor exista pareri contradictorii si care vor argumenta deciziile luate aducand explicatii plauzibile. In opinia mea, un lider este dedicat scopului pentru care lucreaza, incurajeaza discutiile deschise si imparte functiile echitabil intre membrii unei echipe. In acest fel va obtine performanta.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *