1010 moduri de a cumpăra o carte – FĂRĂ BANI

posterEvenimentul “1010 moduri de a cumpăra o carte – FĂRĂ BANI” este organizat de Asociaţia „Societatea pentru Consum Responsabil” (SRC) și constă în colectarea de carţi şi „vinderea” acestora cu preţul unei fapte bune. Evenimentul va avea loc în perioada 24 Septembrie – 1 Octobrie, în Cluj-Napoca.

Societatea pentru Consum Responsabil doreşte să aducă aproape toți iubitorii de carte care au în biblotecă diverse cărţi care aşteaptă un nou cititor și să le distribuie doritorilor la “preţul” stabilit de donator.

Evenimentul se va desfăşura în două etape:

Etapa a 1-a: Donarea cărţilor

Va avea loc în perioada 24-29 Septembrie, între orele 16:00 – 19:00 în faţa Casei Matei Corvin (Str Matei Corvin, nr 6), Cluj-Napoca. Donatorul este cel care pune “preţul” carţii sale. Acest preţ nu este unul material şi reprezintă o faptă bună care trebuie facută de noul proprietar.â

Etapa a 2-a: Fiecare carte işi va găsi un cititor.

În data de 1 Octobrie, între orele 15:00 – 19:00, la aceeaşi locaţie menţionată mai sus, toţi iubitorii de carte, indiferent dacă au donat sau nu cărţi, sunt asteptaţi pentru a intra în posesia unei noi cărţi cu preţul unei fapte bune. Aceştia au datoria morală de a plăti preţul stabilit de donator.

Prin cadrul acestui eveniment Societatea pentru Consum Responsabil îşi propune să promoveze în rândul clujenilor conceptul de donaţie şi de reutilizare a bunurilor care nu mai sunt utile pentru noi însă care ar putea fi folosite de altcineva, astfel prin cadrul acestui eveniment ne propunem să încurajăm reducerea consumul de resurse prin reutilizarea bunurilor.

Parteneri: Centru de Volunariat din Cluj Napoca
                     YAC2015 (Cluj Capitala Europeană a Tineretului)
                     UseTogether

Contact: src.romania@gmail.com

Afla mai multe despre evemiment pe https://www.facebook.com/events/211665852333568/?notif_t=plan_user_joined şi pe pagina de facebook a organizaţiei Societatea pentru Consum Responsabil https://www.facebook.com/SRC.Romania


One thought on “1010 moduri de a cumpăra o carte – FĂRĂ BANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *