Viața e mult prea scurtă !

Gândește-te la ce regrete ai! Gândește-te la ce duci in spate! Gândește-te de ce ești prea obosit!

lifeNu ai iubit destul? Nu ai fost iubit? Nu ești fericit? Ești singur? Te simți vinovat? Duci in spate vina și rușinea altora? Lucrezi prea mult la tine și la ceilalți?

Sunt convins că a apărut o avalansă de gânduri pe care abia așteptăm să le oprim. Dar de ce să o facem? Adunați-le in acest moment pe toate !

Ce vedeți? Un om îngreunat de probleme, de supărări, de vină, de rușine? Un om care a uitat ca există doar SOLUȚII.

Haideți să tragem aer in piept si lăsați toate aceste gânduri să iasă! Haideți sa ne eliberăm! Haideți să iubim instictiv, pasional! Haideți să nu mai facem calcule! Haideți să ne permitem să fim sinceri! Haideți să nu mai așteptăm! Haideți să fim ACUM si AICI !

Timpul este blând cu noi, insă nu ne așteaptă, el trece si noi uităm să il urmăm, să-i fim alături, nu in spatele lui, nu in fața lui…ALĂTURI. Am mai auzit-o „o viaţă avem, s-o trăim!” dar de ce nu o facem? De ce nu suntem blânzi cu noi? De ce nu ne mai iubim?

Avem toate resursele necesare pentru a face aceste lucruri, nu avem nevoie de timp, nu avem nevoie de spaţiu, nu avem nevoie de ajutor, PUTEM FACE ORICE GÂNDIM, PUTEM FACE ORICE DORIM PASIONAL, PUTEM SĂ NE REÎNTOARCEM LA DORINŢĂ, POTI SA FACI CE VREI, POŢI SĂ TE REÎNTORCI LA NOI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *