Vacanța, locul unde revii mereu

holidayÎn ciuda faptului că perioada concediilor, vremea frumoasă și atmosfera estivală se apropie de sfarșit, voia bună și momentele savuroase nu au niciun motiv să înceteze.

Cum ați petrecut concediul? Ați mers la mare și v-ați lăsat îmbătați de briză? Ați închiriat o cabană în sufletul munților? Sau sunteți mai degrabă un spirit aventurier și vă plac excursiile?

Orice alegere ați făcut, cu siguranță a fost o vacanță pe cinste. Timpul petrecut departe de activitățile cotidiene, cel care ne dezvăluie minunățiile naturii e și cel care ne reunește cu adâncul sufetului nostru. Găsim pacea interioară și ne regăsim pe noi, cei dintotdeauna. Ne încărcăm cu energie, ne pierdem în timp, învățăm lucruri noi.

Vacanța are miros, se simte, se trăiește la maxim, se termină, iar noi o aștepăm din nou. Trebuie, totuși, să nu uităm că este atât de frumoasă tocmai pentru că este scurtă, pentru că suntem conștienți de limitarea ei. Din acest motiv ne bucurăm nespus de ea, o îmbrățișăm și ne-am dori să nu îi mai dăm drumul.

Așa că, ce ne rămâne de făcut e să profităm de acest timp deosebit. Să zâmbim, să respirăm adânc și să închidem ochii. Ne simțim ușori, veseli, având posibilitatea de a face o grămadă de lucruri palpitante. Deschidem ochii și ne regăsim la ceva timp după ce vacanța s-a terminat, dar sentimentul plăcut al reîntoarcerii ei ne cuprinde. O fericire sublimă. Nu o lăsați să vă scape.

După o perioadă de odihnă minunată revenim la vechile activități; privim cu inima grea și un ușor optimism lucrurile lăsate nerezolvate și noile cerințe. Și încet-încet ne amintim ce trebuie făcut, cum trebuie făcut, ne organizăm și ridicăm ancorele pentru o perfomanță profesională de excepție.  Următoarea vacanță e mai aproape decât am crede.

Ana-Maria Achim

– suflet deschis oamenilor si cunoasterii lor, avand puternica credinta in potentialul nelimitat al rasei umane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *