Tu cum iubești?

loveÎn primul rând, pentru a afla în ce fel iubim, este de dorit să fi întâlnit cu adevărat iubirea, altfel riscăm să nu o vedem, să nu o prețuim, să nu o acceptăm, să nu ne bucurăm de ea.

Haideți să alegem o zi aleatoare din săptămână în care să iubim necondiționat, să oferim iubire plantelor, animalelor, aerului, oamenilor, nouă.Cum ne face să ne simțim? Iubiți la rândul nostru? Dezamăgiți că nu am primit-o înapoi?

Este necesar să luăm în considerare că iubirea este nelegată de gânduri, nelegată de acțiuni, nelegată de comportament, nelegată de noi, nu o putem controla, este de dorit să o primim cu brațele și cu inima deschise.

Vă propun o scurtă călătorie înăuntrul nostru. Care sunt cele  trei lucruri pe care le luăm cu noi în această excursie? De ce avem nevoie? Unde vrem să ajungem? Ce căutăm de fapt? Am ajuns acolo, în locul în care se crează tot, locul în care suntem noi dezbrăcați,noi nebuni, noi frumoși, noi pasionali, noi dereglați.Trecem pe lângă multe locuri, unele frumoase, altele mai puțin frumoase, vedem mici monștri care ne reprezintă.Să nu fugim de ei, să îi luăm în brațe și să îi ducem cu noi…ne vor ajuta la un moment dat.

Ne putem lăsa duși de val, este vorba de interiorul nostru, să lăsăm fricile deoparte, nu ne poate face nimeni rău. Dacă te sperie singurătatea, caută pe cineva și du-l cu tine, doar să fii pregătit că există posibilitatea să nu îi placă tot ce vede. Cel mai important lucru e să nu ne uităm pe noi înșine  în acest loc. La sfârșitul drumului, ne luăm frumos de mânuță și revenim la viață. Să nu uităm niciodata scopul pentru care suntem acolo…vom fi ademeniți să rămânem și să uităm să trăim din nou, vom începe să ne hrănim cu propriul suflet, în loc să ne hrănim cu bucuria noastră, cu iubirea noastră.Când am ajuns la capătul drumului, strigăm cu toată puterea TRĂIESC!  IUBESC!  MĂ BUCUR!  Putem să o luăm ca o formulă magică care ne readuce la noi.

Oare acum este mai ușor să răspundem la prima întrebare? Oare ne-am bucurat de această experiență? Vă pot spune sincer că eu nu am făcut-o niciodată  până nu de mult, când am gasit un munte de bucurie, de iubire, de speranță care acum îmi e alături necondiționată. Vă recomand cu drag să o faceți, iubiți-vă mai mult, bucurați-vă de voi!

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *