Nu-ți pierde speranța!

hopeCând ai sperat ultima dată pentru ceva ce ți-ai dorit cu adevărat?

Haideți să luăm o mică pauză de la acest articol și să ne gândim serios la acest aspect… J

Puneți deoparte acel ceva special și aduceți-vă aminte dacă l-ați obținut…sau ați rămas cu un gând amar în urma nereușitei? Dacă a fost în zadar înseamnă că nu l-ați dorit cu adevărat pentru că speranța nu are urmă de dezamăgire, nu are urmă de păreri de rău… Speranța clădește în noi, clădește în cei de lângă noi, clădește oriunde gânduri bune. Acestea duc la acțiuni pozitive iar la final se crează un comportament constructiv. Speranța adună tot ce e mai bun din fiecare din noi.

Speranța, la fel ca și visarea, ne poate determina să acționăm!

Ce înseamnă să acționezi? Să începi să faci lucruri. Ieși afară și începe să faci ceva! Fă valuri, va trebui să le faci oricum la un moment dat, de ce să aștepți?

Chiar de nu știi care e primul pas, fă un prim pas. E mai bine decât să nu pășești. Chiar dacă e pasul greșit, te vei fi educat mai mult decât o poate face orice training inspirațional.

Poate nu realizezi acum, însă, nefăcând nimic, de fapt procrastinezi. Aștepți, ești în așteptare. Nu e niciun secret că procrastinarea aduce 0 rezultate. Singurul lucru care aduce rezultate este acțiunea. Chiar dacă, să zicem, acțiunea ta aduce doar ”ceva” rezultate, e mai bine decât nicio acțiune și niciun rezultat. Punct.

“La poalele ezitării dorm osemintele nenumăraților care, în amurgul deciziei, au stat și au așteptat, iar așteptarea a murit.” – Sam Ewing

Suntem actorul principal în viața noastră, nu trebuie să facem scenarii, nu e nevoie să fim regizori, trebuie doar să ne jucăm !

One thought on “Nu-ți pierde speranța!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *