Lasă-te iubit!

loveCe este iubirea pentru tine?

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mîndrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mînie, nu se gîndeşte la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, sufere totul. Dragostea nu va pieri niciodată. Proorociile se vor sfîrşi; limbile vor înceta; cunoştinţa va avea sfîrşit.”

Îți place ce auzi?

Nu e ușor de acceptat că iubirea este de fapt doar în noi și acolo va rămâne, iubirea nu se dă, iubirea se poate doar primi… este copleșitor… Cineva mi-a spus că natura umană este în așa fel încât ne este mult mai greu să primim ceva decât să oferim. Oare de ce? Oare pentru că nu suntem educați să fim recunoscători îndeajuns? Oare pentru că nu avem destul ca să dăm înapoi…?

Tu îți creezi momentul în care trăiești, tu atragi ceea ce ești, tu ești iubit în felul în care te iubești pe tine.

Corpul uman este cel mai complex mecanism și în același timp cel mai simplu. Haideți să renunțăm la tot ce înseamnă ocolișuri, complicații, haideți să lucrăm împreună cu viața, haideți să iubim și, pentru asta, haideți să ne lăsăm iubiți!

.

One thought on “Lasă-te iubit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *