Energia vine din interior

positiveExistă fluturi care trăiesc doar o zi şi cu toate acestea zboară neistoviţi, se bucură de un singur răsărit şi poate nici nu apucă apusul. Aşa există şi oamenii care trăiesc fiecare răsărit şi apus cu zâmbetul pe buze şi care au parte de o viaţă plină de farmec şi fericire.

Nu vi s-a întâmplat vreodată să remarcaţi o persoană care radiază de energie pozitivă? Nu aţi observat că tot ce această persoană atinge se transformă în ceva mai frumos, mai valoros? Chiar dacă pare imposibil, vă garantez că orice persoană poate deveni o sursă de fericire pentru cei din jur şi în primul rând pentru ea însăşi.

Primul pas este zâmbetul: un zâmbet cald nu doar că iluminează faţa, dar s-a şi demostrat că are efecte benefice din punct de vedere terapeutic. Zâmbind inspiri încredere, construieşti podul dintre sufletul tău şi al unei persoane, creezi o conexiune. Lasă ca lumina dimineţii să îţi producă instantaneu această dorinţă de a zâmbi şi vei observa cum ziua va începe într-un mod ideal şi va continua în acelaşi fel.

Al doilea pas pentru a simţi vitalitatea şi de a o dărui celor din jur e să cultivi doar ceea ce e bun în tine, să ajuţi cu ce poţi, să îmbunătăţeşti ceea ce poate fi îmbunătăţit şi să adaugi acea plus-valoare la munca ta pentru ca ea să devină ceva excepţional. Sigur aţi observat că ceea ce e bine făcut se deosebeşte de mediocritate şi lucrurile trebuie făcute cu pasiune pentru a fi desăvârşite. Deci nu vă limitaţi la ceea ce faceţi în mod normal, la activităţile de rutină, ci aveţi curajul să avansaţi, să aveţi cât mai multe realizări şi abia atunci veţi fi prins gustul dulce al vieţii.

În loc de încheiere vă mai dau un sfat: luaţi fiecare decizie cu zâmbetul pe buze şi cu inima deschisă, iar cei din jur vor observa cum sădiţi bunătatea şi pasiunea. Zâmbeşte 🙂

Ana-Maria Achim

– suflet deschis oamenilor si cunoasterii lor, avand puternica credinta in potentialul nelimitat al rasei umane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *