Când viața îți dă o palmă, întoarce și celălalt obraz

Positive ThinkingCe tindem să facem cu problemele noastre? Să  le eliminăm, să le dăm delete. Nu vă speriați, este normal, este în natura noastră, dar… este potrivit?

Încă de mici, la orele de matematică, am fost învățați că dacă primim o problemă este de dorit să-i găsim o soluție.Ceea ce ne diferențiază este metoda pe care o alegem, pe care o găsim potrivită. Viața nu este un război,este un teren de joacă.Nu luați arme în mână, nu luptați, nu distrugeți, jucați-vă, iubiți, construiți.

Problema principală este că, de cele mai multe ori, ne pierdem încrederea în noi, ceea ce duce la pierderea încrederii în ceilalți, apar dereglări, apar frici, apar rupturi.

Sunt momente în care nu ne dăm seama ce facem, sunt momente în care puterea noastră de distrugere este la maxim și o folosim.

Căutați gândurile bune, oricât de greu vi s-ar părea, sunt acolo, sunt majoritare si când le găsiți folosiți-le. O persoană foarte apropiată de sufletul meu a spus „tu creezi momentul în care vrei să te găsești” … așa și este:  noi și doar noi, fără influenţe, fără nevoie de ajutor, fără false nevoi  suntem capabili să ne facem bine, să ne odihnim, să ne reiubim, să ne regăsim iubirea 🙂

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *