Despre oameni & experienţe

despre oameniCorina este o persoană specială. Un OM adevărat. O femeie complexă, care îşi trăieşte viaţa la maxim. Încerc de ceva vreme să aflu care e secretul ei, cum de nu oboseşte niciodată să debordeze de optimisim şi energie pozitivă.

Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu o vorbă bună pentru ceilalţi, Corina a strâns în volumul de faţă experienţe de viaţă ale oamenilor pe care i-a întâlnit. Si n-a întâlnit puţini.

Ideea de a „colecţiona” sfaturi practice şi adevărate, de la oameni care au ceva de spus, este genială. Mă bucur pentru Corina că a reuşit să ducă la bun sfârşit acest proiect de suflet şi sunt sigură că-l veţi savura cu tot atâta plăcere şi interes ca şi mine.

Gabriele Bălănescu

Cartea „Despre oameni & experienţe” scrisă de Corina Neagu se poate comanda la preţul de 45 de lei. Toţi cititorii Lifetraining.ro vor primi o reducere de 20%.

Pentru a comanda cartea vă rog să trimiteţi un mail Corinei la adresa salut@corinaneagu.ro în care să specificaţi că sunteti cititori ai site-ului Lifetraining.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *